Activități în proiect

Avem plăcerea de a vă invita să luați parte la primul seminar de bună practică – Know-how – intitulat : ”Idei creative de afaceri – De la pasiune la business”. Evenimentul are loc în cadrul proiectului ”Studentul de azi, antreprenorul de mâine!” (Cod proiect 140502 Componenta 1 – Innotech Student).

Participând la acest seminar veți cunoaște numeroși antreprenori și veți afla cum au reușit să-și transforme pasiunile în idei de afaceri. O să aveți oportunitatea să descoperiți care a fost și este secretul succesului lor, cât de importantă este creativitatea atunci când intri pe piața antreprenoriatului, dar mai ales cum au reușit să-și valorifice ideile și să le transforme în avantaje competitive.

Subiecte abordate: 1. Idei inovative de afaceri; 2. Identificarea și dezvoltarea avantajului competitiv; 3. Cererea și oferta pe o piață concurențială

Evenimentul va avea loc pe platforma zoom în 4 aprilie de la ora 17. 
Pentru a intra în posesia link-ului avem rugămintea să completați acest formular de înscriere.

Avem plăcerea de a vă invita să luați parte la al doilea seminar de bună practică – Know-how – intitulat : ”Politici de confidențialitate și GDPR – Raporturile juridice de muncă”. Seminarul se desfășoară în cadrul proiectului ”Studentul de azi, antreprenorul de mâine!” (Cod proiect 140502 Componenta 1 – Innotech Student).

În cadrul acestui seminar experții din domeniul juridic vor realiza o introducere în politica GDPR (protecția datelor cu caracter personal) și vor aborda următoarele subiecte: apariţia, modificarea, suspendarea şi încetarea raporturilor juridice de muncă între angajat și angajator și care sunt drepturile și obligațiile ambelor părți.

Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie de la ora 17 în format fizic la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. 

Pentru a participa la seminar avem rugămintea să completați acest formular de înscriere.

Dragi studenți,

Avem plăcerea de a vă invita să luați parte la al treilea seminar de bună practică – Know-how – intitulat: ”Financiar și fiscalitate”. Evenimentul are loc în cadrul proiectului ”Studentul de azi, antreprenorul de mâine!” (Cod proiect 140502 Componenta 1 – Innotech Student).

Participând la acest seminar veți aborda următoarele subiecte împreună cu experții noștri: situația veniturilor și a cheltuielilor, cash flow versus profit, sustenabilitatea afacerii și analiza investiției (bugetul) noilor firme înființate.

Evenimentul va avea loc pe 5 mai, de la ora 17, în format fizic în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Pentru a putea participa la eveniment avem rugămintea să completați acest formular de înscriere.

Vă așteptăm!